Disclaimer

Bungalowvakantie.com stelt bezoekers van de site in staat om op eenvoudige wijze de door hen gewenste informatie over vakanitehuizen van verschillende verhuurbedrijven te verkrijgen. De consument kan de gevonden aanbiedingen onderling vergelijken en direct online boeken bij de betreffende aanbieder.

De inhoud van de door Bungalowvakantie.com gepubliceerde content is afkomstig van derden. Bungalowvakantie.com is derhalve niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de content.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Bungalowvakantie.com doen dat geheel op eigen risico. Bungalowvakantie.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onstane schade ontstaan door gebruik te maken van deze website.

De afhandeling van via Bungalowvakantie.com gevonden vakantiehuizen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier op de “Contact” pagina.